Retouren

Artikel retourneren

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je een artikel of gehele bestelling wilt retourneren. je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Voor het retourneren van televisies hanteren wij een maximaal aantal van 20 branduren, heeft u de televisie langer gebruikt dan kunnen wij deze niet retour nemen

Wil je een artikel retourneren, neem dan eerst telefonisch (078-6194444) contact met ons op voordat je het artikel naar ons verstuurd.

Terugbetaling

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Artikelen die niet geruild kunnen worden

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

  • Artikelen waarvan de sealing/bliserverpakking gebroken is, zoals:
    • Hygiëne producten; oordopjes, scheerapparaten, headsets, e.d.;
    • Software en audio- en video-opnamen.
  • Artikelen die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast, zoals het verlengen van de aan-/afvoerslang, het veranderen van de draaideurrichting van een koelkastdeur, het inbouwen van apparatuur.

Voor het beoordelen van verbruiksartikelen (zoals cartridges, toners, batterijen, reinigingsproducten) is het niet nodig om ze uit te pakken. Doe je dit toch, dan zijn deze producten vaak niet meer te verkopen en is de waardevermindering 100%.

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers van de afdeling Klantenservice geven graag antwoord op al je vragen.
Vul het contactformulier in, mail naar info@vangentwalburg.nl of bel 078 - 619 4444.