Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Service en reparatie

Natuurlijk is niet alleen een goede prijs belangrijk bij de aanschaf van je product. SERVICE schrijven we bij Van Gent Walburg dan ook met hoofdletters. Heb je geen idee hoe je die nieuwe koelkast, wasmachine of TV thuis gaat krijgen en aan gaat sluiten, of heb je er gewoonweg zelf geen zin in? Laat het dan in onze regio bezorgen door onze eigen bezorgdienst. Wij sluiten de televisie aan, stellen de zenders in en installeren de Wifi als de Wifikode aanwezig is. tevens nemen wij de oude apparaten en de verpakkingsmaterialen mee retour. U hoeft het oude apparaat niet klaar te zetten, wij ontkoppelen het apparaat en voeren het af. Wij bezorgen witgoed indien mogelijk op de gewenste verdieping.

Service aanvraag

  • Aan de hand van uw postcode en huisnummer kunnen we uw klant-gegevens snel opzoeken.
  • Onze medewerker zal u telefonisch benaderen om een afspraak in te plannen.
  • Wanneer u op uw andere telefoonnummer niet te bereiken bent proberen we u via dit nummer te bereiken. We sturen een SMS-bericht naar dit nummer met de status van de reparatie
  • Als het niet lukt u telefonisch te bereiken sturen we een email.
  • Het merk van het apparaat.
  • Aan de hand van het typenummer kunnen onze monteurs zich beter voorbereiden op het verhelpen van de storing.
  • Probeer de klacht/storing zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Treedt de storing altijd op? Wanneer treedt de storing op? Is er iets gewijzigd in de situatie rondom het apparaat (bijv. leiding vervangen).

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers van de afdeling Klantenservice geven graag antwoord op al je vragen.
Vul het contactformulier in, mail naar info@vangentwalburg.nl of bel 078 - 619 4444.