Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Liebherr CNsfd 5204-20 - Koel-vriescombinatie

      Productomschrijving

      NoFrost

      Wanneer u uw vriesgedeelte opent, wilt u diepgevroren levensmiddelen zien – geen ijs of rijp. NoFrost beschermt het vriesgedeelte tegen ongewenste ijsvorming, die veel energie verbruikt en soms duur kan zijn. NoFrost betekent: nooit meer het vriesgedeelte moeizaam en tijdrovend ontdooien, meer tijd hebben voor andere dingen en geld besparen.

      EasyFresh

      Onze EasyFresh-safe staat garant voor marktversheid. Onverpakt fruit, groenten of vruchten: hier wordt alles optimaal bewaard. De levensmiddelen verhogen de luchtvochtigheid in de safe door de dichte afsluiting. Uw levensmiddelen blijven langer vers.

      DuoCooling

      DuoCooling zorgt er middels twee volledig gescheiden koelcircuits voor dat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt tussen het koel- en vriesgedeelte. De levensmiddelen drogen niet uit en er worden geen geurtjes overgedragen. Dat betekent: minder weggooien, minder boodschappen doen. Dus meer sparen en meer genieten.

      Achteraf te monteren SmartDeviceBox

      Wilt u voorbereid zijn op de toekomst van Smart Home? Uw Liebherr ondersteunt u graag: u kunt hem upgraden met een SmartDeviceBox die uw Liebherr met het internet verbindt. De SmartDeviceBox kan in slechts enkele stappen worden geïnstalleerd en opent voor u vandaag al de digitale wereld van morgen.

      Aanraakscherm

      Bediening met uw vingertoppen: door het aanraakscherm kunt u uw Liebherr eenvoudig en intuïtief bedienen. Op het display zijn alle functies zijn overzichtelijk opgesteld. Met een lichte aanraking van de vingertoppen kunt u bijvoorbeeld moeiteloos de functies selecteren of de huidige temperatuur van uw koelkast controleren.

      SteelFinish

      U houdt van moderne, stijlvolle keuken? Dan is een Liebherr met SteelFinish perfect voor u. Het Colaminat-materiaal met verticale borsteling lijkt zeer sterk op roestvrij staal, is robuust en kan eenvoudig worden gereinigd. De zilverkleurig gelakte zijwanden maken de elegante look compleet.

      Specificaties

      EAN
      4016803090922
      Liebherr CNsfd 5204-20 - Koel-vriescombinatie
      € 1.099,-
      Liebherr CNsfd 5204-20 - Koel-vriescombinatie
      Direct beschikbaar
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »