Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      AEG GR201S S-Bag 4 stuks

      Merk: AEG

      Productomschrijving

      De unieke kenmerken van de s-bag Classic Long Performance omvatten:

      Langdurige prestaties: s-bag Classic Long Performance-stofzuigerzakken zijn 50% langer bruikbaar dan conventionele papieren stofzuigerzakken.

      60% hoger absorptievermogen: Het duurzame synthetische materiaal van de s-bag Classic Long Performance-stofzuigerzak zorgt voor een optimale luchtstroom en hoge zuigkracht, die gedurende de gehele levensduur van de zak tijdens het stofzuigen en opvullen van de zak behouden blijft.

      Hoog filtratievermogen: Het synthetische materiaal van deze stofzuigerzak filtert tot 99% van stofdeeltjes, zelfs kleine deeltjes met een grote van 1 micron (15 keer kleiner dan de doorsnede van een mensenhaar). Lucht wordt 40% efficiënter gefilterd dan met gewone papieren stofzuigerzakken. Bovendien worden deeltjes als allergenen en bepaalde soorten bacteriën betrouwbaar uit de lucht verwijderd.

      De Powerflow s-bag heeft een speciale vouw die de zak meer capaciteit geeft in vergelijking met een platte zak. Dankzij Powerflow is de zak flexibeler en gemakkelijker in de stofzuiger te plaatsen.

      Verbeterd sluitsysteem - robuust en hygiënisch: het sluitsysteem is opnieuw ontworpen en robuuster gemaakt door het gebruik van sterkere materialen en een nieuwe afdichtingstechniek. Dit zorgt ervoor dat de s-bag iedere keer sluit en niet breekt of lekt. Deze stofzuigerzak past gemakkelijk in de stofzuiger en is hygiënisch omdat de zak automatisch dicht gaat bij verwijdering. Dit voorkomt dat er vuil vrijkomt en zorgt voor een snelle en schone zakwisseling.

      TÃœV-gecertificeerd: TÃœV Rheinland heeft de s-bag Classic Long Performance-zakken onafhankelijk getest en hun prestaties gecertificeerd.

      De s-bag is ook verkrijgbaar in verschillende materialen om aan uw persoonlijke wensen te voldoen en de prestaties van uw stofzuiger te maximaliseren: Anti-Odour, Anti-Allergy en Ultra Long Performance.

      Vervang voor optimale prestaties de zakken regelmatig en vervang de filters na elke vierde vervanging van de vacuümzakken. Alle filters moeten tenminste tweemaal per jaar worden vervangen of wanneer ze zichtbaar vervuild zijn. Het gebruik van niet-originele stofzuigerzakken in plaats van s-bag-zakken kan de prestaties van de stofzuiger negatief beïnvloeden.

      Dit pakket bevat 4 synthetische s-bag Classic Long Performance-stofzuigerzakken.

      Specificaties

      EAN
      7319599031764
      Fabrieksgarantie
      2 jaar
      Merk
      AEG
      Model
      GR201S
      AEG GR201S S-Bag 4 stuks
      € 8,99
      AEG GR201S S-Bag 4 stuks
      Direct beschikbaar
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »