Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Alecto SA-20-2 Rookmelder (2 Pack) - Rookmelder

   Productomschrijving

   Snelle waarschuwing bij rook en brand, ook tijdens slaap Time-out knop (schakel alarm 10 minuten uit) Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008 1 rookmelder SA20 Extra luid alarm >85dB Goede brandbeveiliging hoeft absoluut niet duur te zijn. Dat bewijst de SA20 van Alecto. Voor de kleinst mogelijke prijs haal je een stukje veiligheid in huis dat eigenlijk niet mag ontbreken. Eenmaal geïnstalleerd waarschuwt deze rookmelder met een luid, niet te missen, geluidssignaal iedereen in huis als er zich een brandsituatie voordoet.

   Deze goedkope rookmelder is dan wel niet duur, maar hij bezit toch alle kwaliteiten die je zoekt:

   Voldoet aan de EN 14604 standaard, die specifiek voor rookmelders is ontwikkeld. Met zijn optische meetprincipe reageert hij direct op een brand. Dat geeft jou en je geliefden zoveel mogelijk de tijd om het pand te verlaten en de hulpdiensten te waarschuwen. Is eenvoudig te plaatsen. Alle bevestigingsmaterialen en de batterij worden meegeleverd. Geeft een waarschuwing als de batterijen aan vervanging toe zijn. Heeft een testknop.

   Tijdelijk-uit-knop

   Er zijn situaties te bedenken dat je de rookmelder even wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld als je met een groep mensen gaat steengrillen in je huis. Of je houdt een feestje en er zijn de nodige rokers in de groep. De SA20 beschikt over een handige time-out-knop waarmee je de melder eventjes uitschakelt als een situatie daar om vraagt.

   Goedkope rookmelder, compleet geleverd

   Bij de rookmelder krijg je een Alkaline 9V batterij geleverd, met lange levensduur. Ook de bodemplaat om de rookmelder aan de wand of het plafond te bevestigen zit in het pakket, evenals de benodigde schroeven en pluggen. Dus of je hem nu aan een houten plafond of een stenen muur wilt bevestigen: alle materialen zitten in de levering.

   Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

   Rookmelderverplichting vanaf 1 juli 2022

   Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht in Nederland om op elke woonverdieping in je huis en in besloten ruimtes waar een vluchtroute doorheen loopt een rookmelder te hebben. Het Bouwbesluit wordt aangepast en dus wordt het een wettelijke verplichting hieraan te voldoen. Dit geldt voor zowel koop- als huurwoningen en zowel bestaande als nieuwbouw.

   Wat zit er in de doos? 2x Rookmelder 2x Alkaline batterij 9V 2x Bodemplaat 2x Schroeven (2) en pluggen (2) Handleiding NL / EN / DE / FR / ES

   Specificaties

   EAN
   8712412596065
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Alecto
   Model
   SA-20-2
   Alecto SA-20-2 Rookmelder (2 Pack) - Rookmelder
   € 14,99
   Alecto SA-20-2 Rookmelder (2 Pack) - Rookmelder
   Direct beschikbaar
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »