Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beurer MP 42 Manicure-/ pedicureset - Manicure/ pedicure set

   Productomschrijving

   De Beurer MP 42 manicure- en pedicure set is geschikt voor beginners en semi-professionals. Voor perfect gemanicureerde nagels en een zachte huid van handen en voeten. Het ergonomische ontwerp voorkomt uitglijden tijdens de behandeling.

   De MP 42 is traploos in snelheid verstelbaar, en is zowel links- als rechtsdraaiend. Om steeds voldoende vermogen te hebben voor een goede en krachtige behandeling van voeten en nagels is het apparaat voorzien van een netstroom adapter (het apparaat wordt dus gebruikt met snoer).

   De MP 42 wordt geleverd met een luxe etui. Met een opbergsysteem zodat je alle onderdelen netjes geordend houdt. De Beurer MP 42 beschikt over 7 opzetstukken van hoge kwaliteit, van saffier en vilt:

   Saffierschijf, fijn
   Dankzij de fijne structuur van de saffierschijf uitermate geschikt voor het vijlen en bijwerken van de nagels. Het bijzondere van deze saffierschijf is dat alleen de binnenste schijf ronddraait, terwijl de omranding op haar plek blijft. Hierdoor kunnen de nagels nauwkeurig worden gevijld, zonder dat je je kunt verbranden door de snel draaiende schijf.

   Saffierschijf, grof
   Dankzij de grove structuur van de saffierschijf uitermate geschikt voor het vijlen en bijwerken van de nagels. Met dit opzetstuk kunnen zelfs dikke nagels korter worden gevijld. Omdat met dit opzetstuk snel grote delen van de nagel worden verwijderd, moet het voorzichtig worden gebruikt.

   Saffierkegel
   Geschikt voor het snel verwijderen van dikke eeltlagen of grote eeltplekken op de voetzool of de hiel. Dit opzetstuk is bedoeld voor gebruik op grote oppervlakken. Verwijder de eeltlaag niet volledig zodat de natuurlijke bescherming van de huid behouden blijft.

   Viltkegel
   Geschikt voor het gladmaken en polijsten van de nagelrand na het vijlen, en voor het reinigen van het nageloppervlak. Maak bij het polijsten altijd draaiende bewegingen en zorg ervoor dat je de viltkegel niet stilhoudt op één plek. Door de wrijving kan namelijk sterke warmteontwikkeling optreden.

   Saffier-eeltverwijderaar
   Voor een snelle verwijdering van dikke eeltlagen of grote eeltknobbbels op de voetzool en hak. Dit opzetstuk is geschikt voor grotere oppervlakken.

   Cilinderfrees
   Geschikt voor het afslijpen en grof polijsten van verkalkte teennagels. Plaats de cilinderfrees hiervoor horizontaal op het nageloppervlak en verwijder de gewenste laag door langzame draaiende bewegingen te maken.

   Vlamfrees
   Geschikt voor het losmaken van ingegroeide nagels. Plaats de vlammenfrees hiervoor voorzichtig op de plek die behandeld moet worden en verwijder de betreffende delen van de nagel.

   Beurer: 3 jaar garantie op dit product
   Beurer streeft ernaar om producten te ontwikkelen waarvan je jarenlang zorgeloos kunt genieten. Omwille van onze toewijding aan hoge kwaliteit, bieden wij standaard 3 jaar garantie. Het originele aankoopbewijs is voldoende om snel en efficiënt een goede service te ontvangen. Voor meer informatie kun je terecht op beurer.com/nl/service/internationale-serviceadressen.php.

   Specificaties

   EAN
   4211125574000
   Beurer MP 42 Manicure-/ pedicureset - Manicure/ pedicure set
   € 45,99
   Beurer MP 42 Manicure-/ pedicureset - Manicure/ pedicure set
   Direct beschikbaar
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »