Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Princess 262046 - Eierkoker

      Merk: Princess

      Productomschrijving

      Een heerlijk zacht gekookt eitje op zondagochtend of een perfect gekookt eitje in een salade? Hoe jij je ei ook wilt, met de Princess 262046 Eierkoker draai jij je hand er niet meer voor om. De eierkoker heeft een stijlvolle RVS look met een kunststof deksel om tot 6 eieren per sessie te koken. Dankzij de maatbeker kun je gemakkelijk harde, medium of zachte eieren koken. Eieren koken was nog nooit zo eenvoudig.

      Altijd een perfect gekookt eitje Meet de juiste hoeveelheid water af met de maatbeker voor het aantal eieren dat je wilt koken en giet deze in de eierkoker. Met de eierprikker op de maatbeker kan je een gaatje in de onderkant van de eieren prikken zodat deze niet gaan barsten tijdens het koken. Wacht 12 tot 15 minuten en je gekookte eieren zijn klaar. Zo makkelijk is het!

      BPA-vrije deksel Dankzij de doorzichtige deksel kan je het gehele kookproces in de gaten houden. De deksel is gemaakt van zeer sterk plastic dat ook BPA-vrij is waardoor er geen chemische stoffen vrijkomen. Het verwarmingselement is geïntegreerd in de basis waardoor de Princess eierkoker zeer makkelijk te reinigen is. Het eierrekje en de deksel kunnen beide in de vaatwasser en het waterreservoir kan gereinigd worden met een vochtige doek en schoonmaakmiddel.

      Specificaties

      EAN
      8712836962118
      Fabrieksgarantie
      2 jaar
      Merk
      Princess
      Model
      262046
      Princess 262046 - Eierkoker
      € 25,99
      Princess 262046 - Eierkoker
      Direct beschikbaar
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »