Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Siemens WM14UP95NL extraKlasse - Wasmachine

      Productomschrijving

      Verkort programma's, kleine was in 15 of 30 minuten of 5 kilo in 59 minuten schoon
      Verkort de programmaduur met 65%, was tot 2 kilo licht vervuild wasgoed in 15 minuten schoon, tot 3,5 kilo in 30 minuten óf was tot 5 kilo in slechts 59 minuten schoon. Met speedPack XL heb je de controle over hoe je je tijd indeelt. De wasmachine past zich naar jouw planning aan in plaats van andersom.

      Verkort de programmaduur met maar liefst 65%
      De varioSpeed-functie combineer je met een ander wasprogramma welke dan tot 65% korter wordt. Doordat varioSpeed zorgt dat de temperatuur waarop het wasmiddel werkzaam is sneller wordt bereikt, geniet je een stuk sneller van perfect schoon wasgoed.

      Automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel
      Met intelligentDosing bepalen intelligente sensoren precies hoeveel vloeibaar wasmiddel het wasgoed nodig heeft op basis van de belading, waterhardheid en de mate van bevuiling. Hierdoor weet je zeker dat je altijd zuinig wast met perfecte resultaten en bespaar je water en wasmiddel.

      Duurzaam wassen met energielabel A
      Wasmachines met energielabel A zorgen voor zuinige en perfecte wasresultaten onder alle omstandigheden. Dankzij innovatieve functies doe je geen consessies op kwaliteit, maar geniet je wel van optimale duurzaamheid.

      De hele levensduur beschermd tegen waterschade
      Het zesvoudige, geavanceerde aquaStop-systeem is gekoppeld aan de software van de wasmachine. aquaStop is de meest uitgebreide waterbeveiliging voor je wasmachine. Daarnaast is aquaStop standaard voorzien van een garantie voor de hele levensduur van je apparaat. Gaat de wasmachine dus kapot door een niet goed werkend aquaStop-systeem? Dan vergoeden wij het apparaat én alle gevolgschade.

      Effectief en extra voorzichtig voor de was
      De innovatieve structuur van de waveTrommel zorgt voor een effectieve, voorzichtige behandeling van je wasgoed. Dit komt door de golfvormen en asymmetrische plaatsing van de spoelarmen. Zo weet je zeker dat de wasmachine voorzichtig omgaat met je delicate kleding.

      Bespaar water en energie, elke wasbeurt opnieuw
      Het waterPerfect Plus systeem meet automatisch het gewicht van de was. En berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is voor een stralend schone was. Met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat.

      Gemakkelijk te bedienen dankzij het intuïtieve display
      Het directTouch led-display maakt indruk dankzij haar goede leesbaarheid en gebruikersvriendelijk bedieningsmenu. Zonder omweg vind je direct wat je zoekt dankzij de grote knoppen en het duidelijke menu. Of je nu op je hurken zit of voor de wasmachine staat, dankzij het gebogen design is het display altijd goed zichtbaar.

      iQdrive-motor met 10 jaar garantie
      Normale wasmachinemotoren slijten door wrijving, waardoor ze het plotseling niet meer doen. Met iQdrive loopt u dat risico niet: dankzij het gebruik van magneten ontstaat er namelijk geen wrijving. Dat maakt de machine duurzaam, stil en efficiënt. Met 10 jaar garantie kunt u er helemaal gerust op zijn dat de iQdrive-motor een veilige keuze is.

      Beschermt kwetsbare outdoorkleding
      Het is belangrijk om sport- en outdoorkleding met extra zorg te behandelen. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn hittegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten, zodat je kleding op een veilige manier wordt gereinigd.

      Specificaties

      EAN
      4242003930557
      Siemens WM14UP95NL extraKlasse - Wasmachine
      € 949,-
      Siemens WM14UP95NL extraKlasse - Wasmachine
      Direct beschikbaar
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »